معجزه قرآن: نحوه رصد تپ اخترها

ساخت وبلاگ

از معجزات دیگر قرآن اشاره به پالسارها در فضای کهکشانی است.

«سوگند به آسمان و کوبنده بر در [ضربه زننده بر در شب] ۞ و تو نمی دانی کوبندة [شب] چیست ۞ همان ستاره درخشان و پر نور است»            سوره طارق، آیات 1 تا 3

کلمه «طارق» به معنای «کوبنده بر در» است که اشاره به همان صدای تیک تیک و یا «تق تق» و حالت گردشیِ فانوس وار دارد که گویی بر در آسمان می کوبد. لفظ «پالسار» و «تپ اختر» نیز به معنای تپنده از همین حالت و صدا آمده است. بنابراین «طارق» دقیقاً همان «پالسار» است به زبان عربی. قرآن نیز به نور فوق العاده زیاد و تابان این ستاره اشاره نموده و مشخص کرده که طارق ستاره ای است بسیار درخشان و متفاوت از دیگر ستاره ها و از آنجایی که این ستاره ها تا پنجاه سال پیش ناشناخته و کشف نشده بودند قرآن می فرماید «و تو نمی دانی که این ستاره چیست»؛ حقیقتی که برای کشف آن باید هزار و چهارصد سال از نزول قرآن بگذرد.

 واقعه جالب دیگری که قرآن به آن اشاره فرموده واقعه بیگ بنگ (مِهبانگ) است:

 «آیا کافران ندیدند که آسمانها و زمین به هم پیوسته و بسته بودند و ما آنها را از یکدیگر شکافتیم؛ و هر چیز زنده ای را از آب قرار دادیم؟ آیا ایمان نمی آورند؟»            سوره انبیا آیه 30

اصطلاحی که در قرآن برای شکافتن آسمان و زمین از هم، بکار رفته «فَفَتَقناهُما» می باشد که از ریشه «فتق» بوده و به معنای شکافتن ناگهانی و دفعتی است درست همان حالتی که در بیگ بنگ در کسری از ثانیه تمام ماده و جرم و انرژی از هم جدا شد و منجر به تشکیل تمام دنیا و کهکشانها گردید و ذرات جدیدی که برای ساخت کرات و جاذبه بین آنها و ماده و ضد ماده لازم بود، پدید آمد.

موارد متعدد دیگری از پیشگوییهای علمی در قرآن وجود دارند از قبیل نحوه تلقیح تخمک و اسپرم در سطح سلولی، سفرهای فضایی بشر در اقطار آسمانها، نظریه لاپلاس و تشکیل ستاره ها و سیارات، نحوه تشکیل تگرگ در لایه های فوقانی جو، نقش حفاظتی اتومسفر برای کره زمین، جاذبه نیوتونی و غیره، که بدلیل رعایت اختصار از توضیح و تشریح آنها می گذریم.

نوشته شده در پنجشنبه چهاردهم بهمن ۱۳۹۵ساعت 18:59 توسط امیر | |

قرآن -معجزه ای برای تمام لحظه های زندگی...
ما را در سایت قرآن -معجزه ای برای تمام لحظه های زندگی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 7yaabalghasem2 بازدید : 264 تاريخ : سه شنبه 9 خرداد 1396 ساعت: 17:38